Udarna vest o Kejt Midlton!
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

svi su ovo čekali

Udarna vest o Kejt Midlton!

Očekuje se da će se pridružiti članovima kraljevske porodice na Cenotafu u novembru za nedelju sećanja.

Objavljeno:

Princeza od Velsa završila je sa hemioterapijom, i sve iznenadila novom objavom.

Naime, ona će se polako vratiti kraljevskim dužnostima ispričala je u intimnom video snimku na kome je zajedno sa suprugom, princom Vilijamom i njihovo troje dece, da se raduje povratku na dužnost.

- Moj put do izlečenja i potpunog oporavka je dug i moram da nastavim da svaki dan doživljavam onako kako dolazi - rekla je tada.

Kejt je, inače, pokrovitelj Kraljevske fondacije princa i princeze od Velsa.

Kensingtonska palata je potvrdila da je ovo prvo zabeleženo pominjanje da Kejt radi otkako je prvi put hospitalizovana u januaru zbog abdominalne operacije. Princeza je provela dve nedelje u bolnici pre nego što je otpuštena da se oporavi kod kuće. Nedeljama kasnije, lekari su postavili sekundarnu dijagnozu raka pre nego što je započela kurs preventivne hemoterapije.

1 / 6 Foto: YouTube/People

- Moje putovanje protiv raka bilo je složeno, zastrašujuće i nepredvidivo. Sa poniznošću, ovo vas takođe dovodi licem u lice sa vašim sopstvenim ranjivostima na način na koji nikada ranije niste razmatrali, a uz to vam nudi i novu perspektivu na sve - izjavila je i dodala da je njen suprug princ Vilijam (42) bio sve vreme pored nje: - Zahvalni smo za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voleti i biti voljen.

Potom je rekla da će učiniti sve što može, i da je "život bez raka" sada njen "fokus".

- Radujem se što ću se vratiti na posao i preduzeti još nekoliko javnih angažmana u narednim mesecima.

Kraljevski izvori kažu da će princeza sebi olakšati povratak u kraljevski život radeći od kuće, kao i preuzimanjem nekih angažmana. Očekuje se da će se pridružiti članovima kraljevske porodice na Cenotafu u novembru za nedelju sećanja.

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ona/Miror/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.